Könyvelő Fesztivál - Könyvelő Fesztivál

Könyvelő Fesztivál

  • 2024.03.27
day
:
hr
:
min
:
sec

Schedule:

09:00 - 10:00

A mesterséges intelligencia hatásai a könyvelőirodákra

Szabó Dénes
A könyvelői "digitális forradalom" talán utolsó fontos mérföldköve a mesterséges intelligencia (MI) beépülése a mindennapi munkába. Ma még szinte felfoghatatlan, hogy egy könyvelőiroda üzleti folyamatait milyen szerteágazóan tudja majd segíteni. Gyakorlati példákat fogok mutatni, hogy mire lehet számítani.
Szabó Dénes Szabó Dénes
10:30 - 11:30

Eladható-e egy könyvelőiroda? Ha igen, hogyan?

Matyóka Zoltán
Sokakban felmerült az utóbbi években a kérdés, hogy eladná a könyvelőirodáját. Mások szívesen bővülnének és felvásárolnának irodákat, ügyfélköröket. Hogyan tudjuk ezt megvalósítani a gyakorlatban? Zoltán több valós ügyletben is résztvevő volt. Adott és vett is sikeresen könyvelőirodát.
Matyóka Zoltán Matyóka Zoltán
12:00 - 13:00

Ügyfélszolgálat. Vedd fel vagy Szervezd ki! Melyiket válaszd?

Watsing Dori
Dóri igazi visszatérő előadó már a Könyvelő Fesztivál színpadán. Előadásait mindig a legmagasabb pontszámmal értékelitek.
Meg fogom mutatni nektek mindkét modell - a saját alkalmazottal működtetett és a kiszervezett - ügyfélszolgálat sajátosságait. Melyiknek mi a buktatója, mi az előnye.
Az előadás végére el fogod tudni dönteni, melyik való neked.
Természetesen hozok egy olyan megoldást is, aminek hallatán elsőre csóválni fogod a fejed, de nagy az esélye, hogy beleszeretsz…
Watsing Dori Watsing Dori
13:15 - 13:50

Találkozz osztrák könyvelővel, tudd meg, hogy dolgoznak a "sógorok"

Dr. Gálffy Zoltán
Avagy digitalizáció, automatizáció a szomszédunkban.
Dr. Gálffy Zoltán Dr. Gálffy Zoltán
14:00 - 15:00

Hogyan győzzük meg az ügyfeleinket szinte bármiről?

Dr. Újszászi-Bogár László
Ki ne szeretné meggyőzni az ügyfelét, hogy időben adjon le minden anyagot? Aktívan segítse a könyvelőjét, hiszen az a közös érdekünk? Magyarország egyik legismertebb meggyőzéstechnikai tanácsadóját hoztuk el nektek, hogy valódi, használható, tudományosan alátámasztott módszereket tanítson nektek az ügyfeleitek meggyőzésére.
dr. Újszászi Bogár László dr. Újszászi Bogár László
15:30 - 16:30

Generációs különbségek

Steigervald Krisztián
A könyvelőirodáknál is mindennapos probléma lehet a generációs különbségek feloldása. Ahhoz, hogy megértsük és el tudjuk fogadni az akár két generációval fiatalabb munkatársunkat, jó ha tisztában vagyunk az okokkal.
Steigervald Krisztián Steigervald Krisztián
09:00 - 10:00

Hogyan teremtsük meg a jövő könyvelői nemzedékét?

Kunné Damner Erzsébet
Erzsikét ismerhetitek a "hétvégi képzéseiről" valamint a korábbi könyvelőirodaii folyamatokról tartott előadásairól is. Most megmutatja nektek, hogyan építette fel a saját, belső mentorprogramját és ezáltál hogyan neveli ki folyamatosan a legjobb munkatársakat.
Kunné Damner Erzsébet Kunné Damner Erzsébet
10:30 - 11:30

Panelbeszélgetés sikeres, fiatal könyvelőkkel

Moderátor: Horváth Ilona
Azt gondolod, hogy nincs utánpótlás a könyvelői szakmában? Bemutatunk nektek 3-4 fiatal könyvelő vállalkozót, akik már a 20-as éveikben komoly sikereket értek el. Hogyan sikerült nekik? Mi motiválja őket? Ezekre és más kérdésekre is választ kaphatsz valamint lesz lehetőséged kérdezni is.
Pető Ákos Pető Ákos
Kiss Vivien Kiss Vivien
Takács Szindi Takács Szindi
12:00 - 13:00

A bizalom képlete, és szerepe az üzletben és a vezetésben

Dr. Zolnay Judit
A cégtulajdonos és vezető legfontosabb feladata, hogy bizalmat teremtsen, ügyfelei és munkatársai ezért választják, és tartanak vele a cége építése, növekedése során. Mi a bizalom képlete, hogyan lehet felépíteni a bizalmi kultúrát és mire kell vigyáznunk, hogy ne veszítsük el.
Dr. Zolnay Judit Dr. Zolnay Judit
13:10 - 13:40 Bujtor terem

Könyvelés Korszerűsítés. Te hol tartasz benne?

Várgedő Lajos
Az idő pénz! - tartja a mondás; emiatt különösen fontos megtalálni azokat a technikákat, amik időt, tehát pénzt takarítanak meg Neked.

Lajos a hatékonyságnövelés megszállottja, már 9 éve segíti a könyvelőket, hogy a legröviebb idő allatt végezzék el az időrabló tevékenységeket.
Az előadásban bemutatja az automatizmusok erejét, és segít felismerni, hogy Neked mi a következő lépés.
Várgedő Lajos Várgedő Lajos
14:00 - 15:00

Nem adom fel! MEGÚJULÁS ÉS INNOVÁCIÓ

Geszti Péter
Geszti Péter saját életéből vett példákkal és globális mintákkal mutatja meg a lehetséges utat a megújulás és innováció felé. A megszokásoktól, rutinoktól nehéz elrugaszkodni, de nagyon is lehetséges! Geszti átható erejű pozitív gondolkodása magával ragadja a kevésbé nyitott embereket is, és megerősíti azokat, akik nyitottak a változásokra!
Geszti Péter Geszti Péter
15:30 - 16:10

Gazdag Könyvelő Method

Weiser István
Hogyan építs fel és tarts működésben, egy olyan jól szervezett, magas profitot termelő Könyvelőirodát, ahol az elhivatott, jó morálú és szakmailag is felkészült kollégáid munkája mellett nem kell napi 10-12 órát dolgoznod?
Jó marketinggel, profi árképzéssel CSERÉLD LE a kicsinyes, mindenen problémázó, energiavámpír vállalkozókat, igényes, jól fizető, „jólnevelt” Ügyfelekre!
Weiser István Weiser István
16:10 - 16:30

Watsing Dóri meglepetés záró előadása

Watsing Dori
Ne maradj le erről! :)
Watsing Dori Watsing Dori

Speaker

Szabó Dénes

Billcity, alapító

Organizer:

Szabó Dénes

Social :
  • Idő: 08:00 - 17:00 (UTC+2)
  • Jelentkezési határidő: 2024.04.28 12:00

Registration Deadline Expired!!